Imelda Langerak Makeup artist Haarstylist Grime

Imelda Langerak

Op de basisschool wist ik al dat ik het beauty vak in wilde. Kapster worden was mijn droom! Een snuffelstage op de middelbare was daarom natuurlijk in een kapsalon. Helaas kon ik de verfstoffen slecht verdragen waardoor ik de droom heb bijgeschaafd naar schoonheidsspecialiste.

Tijdens deze opleiding kwam ik erachter dat make-up mij echt gelukkig maakt. Ik liep stage bij ICI PARIS XL en ik had de tijd van mijn leven! Toch heb ik ervoor gekozen om een andere weg in te slaan door een salon te beginnen in 2014. Bruidsmake-up staat nog steeds op de agenda maar verder lag de focus op wimperextensions en andere behandelingen.

Doordat ik veel takken van de branche ken, heb ik een ruime ervaring die ik goed kan toepassen op de werkvloer. Maar na 9 jaar verleg ik mijn focus naar make-up en grime. Mijn passie is make-up en ik vind alle facetten geweldig!

Of het voor een bruiloft is, een film of theater klus, ik zal me voor 100% inzetten met passie en enthousiasme!

"Ik laat je opvallen. Tijdens een fotoshoot, productie of een event."

Imelda verrast televisie, theater en lokale klanten met haar creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en goede service. Naar iedere klant wordt geluisterd zodat er perfect ingespeeld wordt op de behoefte.

Dit krijg je altijd

Laten we samenwerken!